Зрител на Нова телевизия изпрати пореден сигнал за кражба

 

Да заредиш дизел на бензиностанция за 170 лева и да „забравиш“ да платиш.  Зрител на Нова телевизия изпрати пореден сигнал за кражба в рубриката ни „Дръжте крадеца”. Инцидентът се е разиграл на бензиностанция в Ямбол в ранните часове на 18 февруари, а до момента измамниците все още не са заловени.

 

Автомобилът влязъл в района на бензиностанцията около 2.40 часа. Младежът до водача слязъл от колата и поискал да му заредят дизел догоре.

 

Минути преди луксозният автомобил да спре до колонката обаче в района на бензиностанцията спира друг автомобил. От него слиза мъж, който в магазина иска от другата служителка ваучери на мобилен оператор.

 

Малко след това колата, която зарежда гориво, потегля бавно. Жената очаква, че ще спре пред входа на офиса, за да платят 170 лева - цената на зареденото гориво. Това обаче не става. 

 

Тогава служителите на бензиностанцията позвъняват на 112. Полицията идва бързо, но от колите няма и следа. По-късно разбират, че малко преди това същите са били в друга бензиностанция на 200 метра от тази.

 

От полицията в Ямбол обясниха, че се работи по случая и към момента не е необходимо да се дава публичност на работата им.

 

И вие може да изпратите такива кадри за рубриката Дръжте крадеца”

 

 

Репортер: Цеца Алексова