Тя е в България за големия концерт на телевизия ММ тази вечер

 

Победителката в Евровизия Лорийн даде специално интервю за зрителите на Нова телевизия. Световноизвестната изпълнителка е в България за големия концерт на телевизия ММ тази вечер в зала 1 на НДК. 

 

Песента, която спечели Европа през 2012 г., е върхът в кариерата на младата шведка Лорийн, но засега. 

Още по темата

 

„След Евровизия много неща се промениха. Имам много турнета, срещам много хора, записвам песни. Имам по много от всичко. Мисля, че след Евровизия разбрах още повече за музикалната индустрия, а с това се научих, че като жена трябва да съм много по-силна и много по-точна - по-голям боец”, споделя певицата. 

 

И така една мечта се сбъдва, а зад нея стоят години усилия и труд. След 2012 г. шведката става изключително популярна в Европа.

 

„Уважавам известността, защото тя има голяма сила, но не съм мислила за нея лично, защото това е грешно за твореца. Може да разруши креативността ти. В началото не усещах и не си казвах, че съм известна. Опитвах се да не ми пука за известността. С цялото уважение към моите фенове”, разказва Лорийн. 

 

Днес едва ли има човек, който да не е слушал песента „Еуфория” поне веднъж.

 

Лорийн е родена в Швеция. Дете на марокански имигранти. Това не е било проблем в развитието ѝ на музикалната сцена. Така печели цяла Европа - онази Европа, която днес е далеч по-различна. 

 

Певицата пристига за пръв път у нас, но се оказва, че съвсем добре познава страната ни. 

 

„Това е първият ми път в България. Най-странното е, че имам семейство тук. Брат ми учи тук, ще става лекар. Той казва, че е много яко във Варна. Плажът и всичко останало. Все ми казва - трябва да дойдеш тук и да видиш колко е страхотно”, казва певицата. 

 

Относно шансовете ни да спечелим Евровизия тази година и песента, с която Поли Генова ще представи България, Лорийн коментира: „Харесвам много песента, стила също. Вокалите са много интересни, много модерна продукция и това ме прави щастлива. Звучи като хит, който може да спечели Евровизия. Хит за мен е песента, която те хваща и с която можеш да се свържеш лесно.” 

 

А такива се очакват много на предстоящия концерт "20 години телевизия ММ" тази вечер.