Вижте работят ли съветите на големия брат в първия български уеб сериал за тийнейджъри

Ще се окаже ли фатален 13-и април за Мишо - главния герой в първия български уеб сериал за тийнейджъри „Не така, брат!“, ще стане ясно утре точно в 16.00 часа на http://vbox7.com/user:ne_taka_brat.  

 

Продуцентите от  7Talents разкриват, че специално за премиерата на продукцията онлайн потребителите ще могат да гледат ексклузивно – цели два епизода от нея. 

 

Всяка от 12-те серии на „Не така, брат!“ ще бъде качвана в официалния канал във Vbox7.com всяка сряда точно в 16.00 часа. Епизодите на „Не така, брат!“ са по 5 минути –  времето, подходящо за подобен новаторски онлайн проект – кратко и достатъчно динамично, за да грабне и задържи вниманието на тийнейджърите. 

 

Всеки уикенд в канала на сериала във  Vbox7.com онлайн потребителите ще могат да следят новите влог видеа от главните герои – Мишо, Иван и Нади. Актьорите ще бъдат на линия във viber, където ще споделят любопитна информация от снимките на сериала. 

 

В първия епизод на „Не така, брат!“ ще видим как работят съветите на големия брат за успех сред нежния пол. Правило №1 – трябва да заговориш момичето и правило №2 – „установи физически контакт“.  Комичните ситуации в „Не така, брат!“ се случват именно, когато най-популярното момче в училище – Дидо, дава съвети на брат си – отличникът Мишо, как да се държи с момичетата. Малкият гений следва стриктно указанията на брат си, но все нещо не му се получава, за да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка – Виктория.   

 

Новаторският онлайн проект „Не така, брат!“ е специално създаден за онлайн поколението от компанията 7Talents, която продуцира и дистрибутира онлайн видео. Тя е и първата българска фирма, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network – MCN), част от Нетинфо, собственост на Нова Броудкастинг Груп. 

 

Дали Мишо ще успее да се справи с първото предизвикателство и как ще продължи да се развива действието в „Не така, брат!”? Вижте ексклузивни сцени първия епизод във Vbox7.com: http://vbox7.com/play:513a4417fe. Какво ще се случи в епизод N 2, ще разберем утре в 16 часа, на http://vbox7.com/user:ne_taka_brat

 

Гледайте на 13 април първите 2 епизода на „Не така, брат!“ – първия български тийн уеб сериал – на 13 април, от 16 ч. във Vbox7.com.

 

Абонирай се за „Не така, брат!“ във Vbox7: http://vbox7.com/user:ne_taka_brat
Харесай „Не така, брат!“ във Facebook: https://www.facebook.com/netakabratofficial/ 
Следвай „Не така, брат!“ в Instagram: https://www.instagram.com/ne_taka_brat/ 
Следвай „Не така, брат!“ в Twitter: https://twitter.com/ne_taka_brat/