Влечугото може да е стигнало до града, като се е качило незабелязано на транспортно средство

Тигрова змия, една от най-смъртоносните в света, стана причината една от натоварените улици в Мелбърн да бъде затворена по обяд. Специалистите предполагат, че животното може да е стигнало до града, като се е качило незабелязано на транспортно средство.

Внимавай, змия: Как реагират хората при опасност от влечуго?

Влечугото било забелязано от пешеходец в канавка. Полицията отцепи района до пристигането на специалисти, които да заловят змията.

Раненото влечуго вероятно е отишло в канавката, след като е пострадало при падането на асфалта, когато е попаднало в града. Той предполага, че змията може да е била привлечена от големия брой мишки и плъхове в Мелбърн, пише БТА.

Змия танцува перфектно на рок шлагер (ВИДЕО)

Улицата беше отворена за движение след час. Тигровата змия, която се оказа от мъжки пол и е един от най-отровните видове в света, ще бъде прегледана от ветеринарен лекар.

Китайка намери в пералнята си 52-килограмова боа (ВИДЕО)

В Австралия живеят някои от най-смъртоносните змии в света. Вече бяха съобщени два фатални случая след ухапване от началото на годината, единият от който беше с жена в напреднала бременност от отдалечен град в западната част на държавата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.