Той е в България за снимките на филм

Ива Софиянска-Божкова разговаря със сина на Мик Джагър – Джеймс Джагър. Той е в България за снимките на филм. В него участва българския актьор Александър Алексиев. Действието се развива в Афганистан.

„Знаех, че България е много зелена, а винаги съм смятал, че в Афганистан е пустош. Всъщност там е гористо. Много ми харесва София. Имах само две седмици да науча сценария и нямах възможност да науча и една дума на български преди да дойда”, споделя Джеймс.

Признава, че не е знаел много за страната ни преди да дойде.

„Имах странното мнение, че храната няма да ми хареса, но се оказах в голяма грешка. Тя е просто фантастична”, споделя той.

„Опитвах се да намеря себе си, за да разбера кой съм. Каквото и да правех, бях синът на Мик Джагър. Отне ми много време, за да свикна. Не трябва да позволявам да ми се отразява. Трябва да уважавам това и се гордея с баща си. Нож с две остриета е. Искам да съм разпознаван заради себе си. Последното, което искам, е да ме знаят като сина на Мик Джагър. Искам да съм оценяван заради самия себе си. И ако съм боклук, то поне да съм боклук заради себе си и собствените си възможности и поведение”, споделя Джеймс.

Какво още разказва той пред Ива Софиянска-Божкова гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.