Преди дни той получи масивен инсулт

Американският актьор Люк Пери, познат от телевизионните сериали "Бевърли хилс, 90210" и "Ривърдейл",  почина днес. Това се случи няколко дни, след като получи масивен инсулт, съобщават световните агенции, цитирани от БТА.

В четвъртък сайтът за светски новини Ти Ем Зи (TMZ) съобщи, че 52-годишният Пери е бил приет в болница ден по-рано, след като получил инсулт в дома си в Лос Анджелис. 

СНИМКИ НА ЛЮК ПЕРИ ВИЖТЕ ТУК

Актьорът изпълнява ролята на Фред Андрюс в телевизионния тийнейджърски сериал "Ривърдейл", но стана известен като Дилън Маккей от сезоните на "Бевърли хилс, 90210," в който се разказва за младежи от южния калифорнийски град.

Наскоро телевизия "Фокс" обяви, че ще представи продължение на известния сериал с участието на много от актьорите в оригиналния състав на поредицата от 90-те години на миналия век.

Кариерата на Люк Пери ще се запомни и с ролите му във филми като "Петият елемент" на Люк Бесон, "Redemption Road" и др. Последната му роля беше в "Имало едно време в Холивуд" - най-новия филм на Куентин Тарантино, посветен на култа около Чарлз Менсън и убийството на Шарън Тейт. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.