Нейният втори баща е великият Ал Пачино

Ако сте знаменитост, която иска да обяви връзката си публично, вероятно няма по-добро време от връчването на наградите "Оскар".

Пон Джун-хо към гравьорите на "Оскарите": Съжалявам, че ви отворих толкова работа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Голямата изненада на наградите "Оскар" - режисьорът на годината Пон Джун-хо (ВИДЕО+СНИМКИ)

Това сигурно си е мислел и Леонардо ди Каприо, който направи първата си официална публична изява, заедно с неговата приятелка Камила Мороне на наградите на Академията, пишат от vesti.bg.

Брад Пит с първи актьорски „Оскар” (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двамата са заедно от декември 2017 г. Всъщност Лео и Камила са стари семейни приятели. Те се срещнат за първи път, когато тя е едва на 12. Актьорът е приятел с нейния втори баща - Ал Пачино. 

Да бъдеш Джуди Гарланд: Рене Зелуегър за една от най-силните си роли (ВИДЕО)

Десет години по-късно Лео и Камила вече са двойка. Двамата обаче не са се появявали заедно на публично събитие и опитват да пазят връзката си далеч от хорските погледи. 

ПРОКЛЯТИЕТО НА ЖОКЕРА: Преследва ли лошият късмет актьорите, изиграли ролята? (ВИДЕО)

45-годишният ди Каприо и 22-годишната Мороне пристигнаха на церемонията за раздаването на "Оскарите" поотделно, но бяха забелязани да седят един до друг на първия ред по време. Това беше голямата изненада за всички фенове на актьора.

Актрисата и модел беше до приятеля си, за да го подкрепи. Припомняме, че Ди Каприо беше номиниран в категорията за най-добър актьор за ролята си във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време... в Холивуд“.