Седмичните гости са проф. Христо Пимпирев, Владо Николов и Есил Дюран

В понеделник в „Пресечна точка” гостите коментираха събития от деня и от уикенда. Седмичните гости бяха запазени в тайна до днес – те са изследователят проф. Христо Пимпирев, волейболната легенда Владо Николов и певицата и дизайнер Есил Дюран.

Първата тема, която гостите обсъдиха, беше свързана с протестите от изминалата седмица, при които протестиращи хвърляха павета, а от сградата на ВМРО им отвърнаха с пиратки. Гостите единодушно определиха новите форми на протест като неприемливи.

Втората тема засегна въпроса за онлайн обучението и разделението на родители и учителите. Някои родители отказват да пуснат децата си на училище, други пък са против онлайн обучението. В същото време преподавателите също призовават училищата да останат затворени. За финал гостите обсъдиха най-новата екстра, която туроператорите предлагат с екскурзиите – PCR тест. Проф. Пимпирев, Владо Николов и Есил Дюран споделиха какви са плановете им за празниците и коментираха възможностите за празнуване.

Намериха ли пресечната точка или останаха разделени в мнението си гостите на „Пресечна точка”, гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си