По думите му тайната за добра форма и изваяно тяло е дългосрочна упоритост

Днес в рубриката "Здраве за шампиони" на предаването "Пулс" по NOVA News Цвета Гагарова ни среща с Милен Цветков, победител в "Игри на волята".

Той споделя,  че е избрал медицината, защото е видял повече потенциал за себе си, но се е занимавал с футбол, лека атлетика и десетобой. 

Решава да премине от специалност Ортопедия и травматология към клиничните изследвания, защото му е по-интересно.

По думите му тайната за добра форма и изваяно тяло е дългосрочна упоритост – тренира 3-4 пъти седмично, за да разпусне психически след натоварен ден и да си разчисти главата от всякакви мисли.

Милен и Борислав: В „Игри на волята: България” искахме да изпитаме себе си

Как да изваем тяло на Аполон

Споредн него това става с чести хранения – 4-5 на ден, балансирано и по малко, без прости захари и с хубави белтъци, въглехидрати и мазнини на чести интервали, за да няма усещане за глад.

Победителят от "Игри на волята" дава и някои съвети за щастлив живот. "Да осъзнаем приоритетите си – да осъзнаем какво ни прави щастливи и да не сме стресирани – като се фокусираме върху важните неща и сме спокойни.

"Не се колебайте да кандидатствате за новия сезон на "Игри на волята", прикани Милен Цветков.

Всеки желаещ може да го направи ТУК.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.