Канадският ар енд би изпълнител Уикенд Озари събра пред телевизионните екрани 100 млн. души

На полувремето на стадион "Реймънд Джеймс" в Тампа, Флорида, тридесетгодишният изпълнител слезе от бляскав кабриолет на сцената, осветена от неонови реклами и напомняща на нощен Лас Вегас.

Облечен в червен блейзър, черни панталони и черно-бели обувки, певецът откри шоуто с изпълнение на песента "Starboy" с помощта на хор, в който изпълнителите бяха в бели роби и маски с осветени очи.

След това Уикенд запя "Can't Feel My Face", преминавайки през лабиринт от златни огледала и озовавайки се сред танцьори с бинтовани лица.

Шоуто на полувремето на финала на американското първенство по футбол e предпочитана сцена за изпълнителите от музикалната индустрия. В шоуто са участвали водещи артисти като Лейди Гага, Бионсе, Принс и Роулинг Стоунс.

Изписаха рапъра Dr. Dre от болницата, той вече записва в студио (ВИДЕО)

Тази година Уикенд се представи през телевизионна публика, която според предварителни изчисления бе около 100 милиона души. На стадиона обаче бяха заети по-малко от половината места заради ограниченията за пандемията. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7