Състоянието му беше определено като сериозно

Голф шампионът Тайгър Уудс е в болница след тежка катастрофа. Американецът е опериран, има няколко травми и състоянието му беше определено като сериозно.

Уудс е бил сам в колата. Тя се ударила в дърво и се преобърнала няколко пъти на булевард в предградие на Лос Анджелис. Пожарникарите са били принудени да режат купето, за да извадят спортиста.

 

Тайгър Уудс се завърна с гръм и трясък

Според полицията катастрофата е станала на стръмен участък със завои, където често имало инциденти.

„Говорих с него. Питах го как се казва и той отговори: „Тайгър”. Разпознах го веднага. Питах го дали знае къде е и коя част от деня е, за да се уверя че е ориентиран. Изглеждаше спокоен и отговаряше ясно. Много катастрофи съм видял. Според мен видът кола, която е карал и фактът, че е бил с колан са му спасили живота”, обясни заместник-шерифът от Лос Анджелис Карлос Гонзалес.

Тайгър Уудс пледира виновен за безрасъдно шофиране

„Шофьорът, който е бил сам в колата, е идентифициран като голфъра на PGA, Елдрик 'Тайгър' Уудс, казват в официално съобщение от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис. „Колата на Уудс се е движела на север по булевард „Хоторн” в Палос Вердес, когато е катастрофирала и претърпяла „сериозни щети”.

Разпространиха кадри с ареста на Тайгър Уудс (ВИДЕО)

Тайгър Уудс е голф играчът, чиито успехи промениха спорта. Той е първият цветнокож, спечелил и четирите големи турнира.

Тръмп игра голф с Тайгър Уудс (СНИМКА)

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.