Със съпругата му вече са родители на шест деца, актьорът има и дъщеря от друг брак

Холивудският актьор Алек Болдуин и съпругата му, инструкторката по йога Хилария Болдуин, са станали родители на шесто дете, съобщи ЮПИ.

Звездните двойки, които се сдобиха с бебе през 2020 г. (ГАЛЕРИЯ)

Новината идва само няколко месеца след раждането на петото им отроче. Хилария Болдуин лично се е похвалила с новото попълнение в семейството, публикувайки в Инстаграм своя снимка с шестте деца. Фотографията, направена от Алек Болдуин, е озаглавена "7" и е придружена от емотиконка, изобразяваща сърце.

ЗА ШЕСТИ ПЪТ: Алек Боудуин стана баща на 62 години (СНИМКИ)

 

 

Алек Болдуин ще става баща отново на 62 (ВИДЕО)

Съобщението за появата на ново бебе толкова скоро след раждането на последното дете на двойката е "двойно изненадващо", тъй като през ноември миналата година Хилария Болдуин сподели за сп. "Пийпъл", че на този етап с Алек не планират да увеличат постоянно нарастващото си семейство.

Тридесет и седем годишната Хилария и 62-годишният Алек Болдуин са семейство от юни 2012 г. Двойката има 7-годишна дъщеря, Кармен, и четири момчета - 5-годишния Рафаел, 3-годишния Леонардо, 2-годишния Ромео и малкия Едуарто, за чието раждане съпрузите съобщиха през септември. Алек Болдуин има 25-годишна дъщеря, Айрланд, от брака с бившата си съпруга, актрисата Ким Бейсинджър. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Източник: БТА