Разказ на художничката и известен карикатурист Алла Георгиева

Путин е психопат и убиец! Самият факт, че той нападна абсолютно суверенна държава и това, че вчера обстрелва жилищни квартали в Харков, където няма военни обекти, това показва, че той агонизира. Да стрелят по мирни жители е военно престъпление. Това заяви художничката и известен карикатурист у нас Алла Георгиева, част от екипа на „Прас-Прес” в студиото на "Здравейт, Бългрия". 

Георгиева разказа за своят брат, който е в Украйна и голяма част от деня се крие с близките си в мазето на жилищния си блок в Харков под обстрела на бомби, снаряди, гърмежи. 

“Това е просто едно мазе на блока, в който живеят. Няма вода, няма нищо. Вътре беше попаднал снаряд, имаше и пожар”, обяснява Георгиева. “Близкият магазин, от който пазаруват е бил разбомбен, затова сега разчитат единствено на една кола, която разнася хляб”, допълва още тя.

По думите й заплахите на руския президент за нападения с ядрени оръжия са възможни.

“Путин се страхува от собственото си обкръжение. Елитът в момента е прищипан и започва да се изправя срещу Путин. Това е агония на един психопат, а ние сме неговите заложници”, заяви художничката. 

Повече гледайте във видеото!

ВСИЧКО ЗА ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Редактор: