Те вече са навлезли в много сектори

Модерните технологии все повече навлизат в живота на хората. Те са толкова достъпни, че ги има в мобилните ни телефони, в магазина, дори в образованието. Документалната поредица „Знаеш ли как?” по канал „Da Vinci”, който е част от EON Kids – част от ТВ платформата на EON, разкрива любопитни тайни, за които вероятно не сте и подозирали, или поне не сте се замисляли. В един от епизодите науката разкрива как 3D технологиите могат да са ни полезни в ежедневието.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Чрез 3D технологията се правят триизмерни снимки, които изглеждат съвсем като живи. Отвъд красивите проявления на науката знаем, че има принтери, които правят изкуствени органи, с които човешкият организъм функционира съвсем нормално. С 3D принтери се произвеждат и дентални импланти.

Технологията вече се използва дори за строене на цели сгради. В текстилната промишленост също са вкарали 3D скенери, които измерват тялото ви и начертават най-удобните за вас дрехи и обувки.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на 
EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.