Рецептите са на шеф готвачите от „На кафе”
Шеф готвачите в „На кафе” предложиха две рецепти, които можем да приготвим в празничните дни. Едната е за кесадия с царевица, бекон и кремообразна салца с авокадо. Втората е мексикански орехови бисквити.
Рецепта за сарми с булгур и шам фъстък и свинско с праз в хлебна купичка (ВИДЕО)
За приготвянето на кесадията ще ни трябват зехтин, пшеничени тортили, чедър, ементал, сварена царевица, слайсове бекон, домати, сол, лайм, люти чушки. В състава на салцата влизат авокадо, пресен босилек, магданоз, чесън, сок от лайм, зехтин, заквасена сметана, домат, червен лук, сол и черен пипер.
За да направим бисквитките ще са ни нужни орехи, пудра захар, масло, брашно, ванилия и сол.
Как да приготвите ястията гледайте във видеото.
Редактор: Калина Петкова