Вижте как да приготвите супа от ябълки, ловджийски бутчета и млечен крем с кафе
Шеф Светла и шеф Станислав показват как да си приготвим рецепти, вдъхновени от главния готвач на цар Борис III.
Как да приготвим кесадия с бекон и салца и мексикански орехови бисквити (ВИДЕО)
За да забъркаме ябълкова супа, са ни необходими бульон, ябълки, масло, бял хляб, захар, прясно мляко, яйца и сол. За да направим млечен крем с кафе пък ще ни трябват прясно мляко, пудра захар, брашно, кафе, жълтъци и масло. Третата рецепта, която шефовете предлагат, е за ловджийски бутчета. За тях ще трябва да се снабдим с лук, гъби, доматено пюре, магданоз, пилешки бутчета, бекон и бульон.
Как точно да изпълните рецептите гледайте във видеото.
Редактор: Калина Петкова