Двамата първо се скарали, а след това той ѝ посегнал

Издирват сина на Никълъс Кейдж за побой над майка му. Уестън Копола Кейдж и Кристина Фалтон се скарали на 28 април. След това 33-годишният Уестън ѝ посегнал, твърдят органите на реда. Той е единствено дете от връзката на актьора с Кристина Фалтон.

В изявление пред списание People обаче 56-годишната Фалтон оспорва твърденията, че тя и синът ѝ са се карали преди предполагаемото физическо насилие. „Противно на всички твърдения Уестън и аз не сме имали спор преди инцидента. В неделя, 28 април, няколко от най-добрите приятели на Уестън се свързаха с мен за помощ, защото той преживяваше криза на психичното здраве“, казва майката. Тя допълва, че е действала бързо, за да гарантира безопасността на сина си. „Винаги съм била готова да помагам на сина си с неговите психически проблеми. Правя всичко, което мога, за да му осигуря постоянна подкрепа, от която той има нужда“, казва още Кристина Фалтон.

Никълъс Кейдж изпилил зъбите си, за да изиграе Дракула

Уестън е музикант и актьор, който се е появявал в няколко от проектите на баща си. Той направи дебюта си на голям екран през 2005 година в Lord of War, след което получи роли в други филми. Най-скорошната му поява беше през 2014 година в The Night They Came Home.

През 2017 година Уестън, който е имал проблеми със зависимостите, беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и катастрофа в Лос Анджелис, от която избягал. Две години по-рано синът на Никълъс Кейдж говори за опитите си да откаже алкохола.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase