Тя и колегата ѝ остават поразени от гледката... както и над 2,5 милиона потребители

Сервитьорка от Северна Каролина беше уволнена, след като публикува видео в TikTok на мъж, който вечеря с надувана кукла в ресторанта, в който работи.

Жената на име Тара Ив Бьорк сподели видео във TikTok и написа: „Добре, не трябва да правя TikTok видеа на работа, но това изисква. Работя в хубав ресторант в Шарлот, вижте какво току-що влезе през вратата.“

Надуваема кукла увисна от мост в София (ВИДЕО)

След това камерата се обръща и приближава към мъж, който вечеря в ресторант RH Rooftop с пластмасова кукла, която изглежда твърде голяма, за да се побере на стола срещу него. Двамата уж разговарят, докато мъжът разглежда менюто, сякаш няма нищо странно в гледката.

След това камерата се обръща към колегата ѝ, който се държи за челото невярващо. От публикуването си видеото събира над 2,5 милиона гледания.

Бьорк каза, че е била подготвена за един от двата сценария - "няма да има гледания и ще се отърва или ще взриви мрежата и ще бъда уволнена". Дни по-късно сервитьорката споделя, че не съжалява за решението си, въпреки че то завършва със загуба на работата ѝ.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase