Новината беше съобщена на дъщерите ѝ Кендъл, Ким и Клои Кардашиян

Американската телевизионна звезда Крис Дженър сподели плановете да отстрани яйчниците си. В риалити шоуто The Kardashians медийната звезда и бизнесдама разкри, че трябва да се подложи на процедурата, след като лекарите са открили киста и тумор.

Новината беше съобщена на дъщерите ѝ Кендъл, Ким и Клои Кардашиян, докато Дженър е на почивка в Аспен, Колорадо, с партньора си Кори Гембъл. „Исках да ви кажа нещо, защото все още не съм - отидох на лекар и ми направиха скенер. Чувствам се много емоционално. Откриха киста и нещо като малък тумор на яйчника ми.Според доктора трябва да се извадят яйчниците”, казва американската звезда.

Ким Кардашиян и майката на Меган Маркъл участваха в благотворителна галавечер

„Това също е свързано и с напредването на възрастта. Знак е, че сме приключили с тази част от живота. Това е една цяла глава, която вече е затворена”, допълни Дженър.

Дженър има шест деца - Ким, Клои, Кортни и Роб, от брака ѝ с покойния Робърт Кардашиян. И Кендъл и Кайли, от брака си с Кейтлин Дженър.

Крис Дженър допълни, че най-голямото ѝ постижение е отглеждането на децата. „Хората често ме питат коя е най-любимата ми професия и аз винаги казвам майка. Най-голямата благословия в живота ми беше, че успях да родя шест прекрасни деца”, посочва американската телевизионна звезда.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase 

Източник: Би Би Си