Тя коментира негови изказвания за жените, които нямат деца

Дженифър Анистън реагира на кандидатурата на Джей Ди Ванс за вицепрезидент на САЩ.

В Instagram тя коментира думите на републиканеца, който през 2021 г. по време на интервю с Тъкър Карлсън заяви, че САЩ се управлява от „куп бездетни дами, почитатели на котките, които са нещастни от собствения си живот и затова искат да направят и останалата част от страната нещастна“.

Дженифър Анистън: Абсолютна лъжа е, че Брад ме заряза, защото не можех да му родя дете

Анистън написа в стори в социалната мрежа, че наистина не може да повярва, че Джей Ди Ванс може да бъде следващият вицепрезидент на Щатите. „Всичко, което мога да кажа е, г-н Вас, моля се дъщеря Ви да има късмета да роди свои собствени деца един ден. Надявам се тя да няма нужда от ин-витро като втора опция. Защото Вие се опитвате и това да отнемете“, написа актрисата.

Кой е Джей Ди Ванс - кандидатът за вицепрезидент на САЩ? (СНИМКИ)

Снимка: Официален профил на Дженифър Анистън в Instagram

Неповторимата Дженифър Анистън на 55 - неподвластна на годините (ГАЛЕРИЯ)

През 2022 година Дженифър Анистън сподели, че е правила много опити, за да зачене и да роди свои деца. „Минах през ин-витро, пиех китайски чайове. Бих дала всичко, ако някой тогава ми беше казал да замразя мои яйцеклетки“, сподели тогава Рейчъл от „Приятели“. В интервюто тя посочи, че слуховете, че е била изоставена от Брад Пит, точно защото не може да има деца, на „абсолютни лъжи“.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase.

Източник: People