Колумбийският изпълнител вече има и своя галерия

Джей Балвин завладява милиони хора по света с музиката и харизмата си. Той взриви феновете си с новия си албум "Rayo", съобщават от Voice of America. Като един от най-влиятелните колумбийски артисти в жанра регетон, той е спечелил повече от 400 награди. Постиженията му се съхраняват в малка галерия, наречена „Sueños“ в Меделин. Колекцията се стопанисва от бащата на изпълнителя.  

С всяка награда, която прибавя към своята изложба, дон Алваро е все по-горд от сина си.  Той разказва как се е родила идеята за галерията „Sueños“. По думите му тя е вдъхновение за младите хора, които, подобно на Балвин, преследват мечтите си. 

Музей на Банкси в Ню Йорк събира всички творби на уличния артист (ВИДЕО)

Като куратор и един от пазителите на този храм на мечтите, Мария Фернанда познава всеки детайл на галерията. Не само паричната стойност на всяка награда, но и символичната, и емоционална стойност на много от предметите.

Картини, произведения на изкуството, награди, костюми... „Sueños“ е музей, пълен с цветове и анекдоти, който днес достига до всяка точка на света благодарение на метавселената. 

„Sueños“ е свещено кътче за артиста и неговото семейство и специално място за всеки, който, мотивиран от постиженията на Балвин, иска да види нещо отвъд певеца. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Редактор: Цветина Петрова
Източник: Voice of America, vesti.bg