Кари Попова разказа пред NOVA как се е почувствала след публикацията на известния тенесист

Публикация на Новак Джокович със снимка на произведение на българката Кари Попова предизвика фурор. Фотографията на сградата на библиотеката в Бургас е изложена в София. 

„За голяма изненада вчера в 5 часа сутринта си отворих социалните мрежи. Видях няколко публикации с моята снимка, те бяха от кмета на Бургас Димитър Николов, колежка от Националната художествена академията и едно известно радио. Стана ми много хубаво. Приятна изненада беше, че толкова популярна личност и голям спортист е уважил моето творчество", каза Кари Попова.

Джокович: До следващия път, София! (СНИМКИ)

"На няколко екипа ни беше възложено да представим как България се е променила след присъединяването ни към ЕС. Нашият екип трябваше да сме в Бургас през юли, както и на много други места в страната", разказа тя за повода за заснемане на снимката.

"Няма как човек да не уважава Джокович. Много е симпатичен, уверен и широкоскроен човек, който знае собствените си качества, може да се държи артистично и фриволно. Благодаря му, че е публикувал моята снимка", смята Кари.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!