Лятната свалка може да премине и на по-сериозно ниво, но най-вероятно след топлия сезон

В седмицата, посветена на летните свалки, продължаваме с изпълнение на два гласа. Симбиозата между тях е пълна. И двамата изгряват на шоу небосклона като реалити звезди. Известно време се лутат, в кой стил музика да се изявяват, докато не са изкушени неустоимо от поп-фолка. Пламена и Лазар имат самостоятелни парчета, но покрай имената им започва да се шуми, след като записват общите си сингли.

 

Парадоксално е, че първият „Мразя” звучи като ар енд би, а вторият „Боли ме” направо си го избива на техно, тоест и двата са далеч от фолка. И колкото повече се отдалечават от жанра за душата, толкова по-силно артистите се доближават един до друг. В началото им беше лесно да се правят просто на приятели, тъй като имаха оправдание да се появяват заедно по светски събития. Но явно покрай промотирането на хитове между тях е пламнала искрата на интимното желание. Сега лятната им свалка може спокойно да се разглежда като връзка.

 

Любовта дава предимства в работата, тъй като така по-лесно позират в горещите сцени, които преобладават в клиповете им. Пламена безспорно е надарена с гласови данни и сякаш, за да бъде по-сигурна в успеха на сцената, си сложи силикон в бюста и постигна задължителния за жанра платинено рус цвят.

 

Лазар пък се отличава от колегите си с купонджийската настройка към живота. Актуалната новина около него е, че замина за Лондон в компанията на Коцето, Устата, Румънеца и Енчев като награда от победата на звездния боулинг турнир.

 

Лятната свалка с Пламена може да премине и на по-сериозно ниво, но най-вероятно след топлия сезон.