Сатиричният дебют на певеца е в компанията на Дияна Любенова и Вера Зайкова

Освен че е един от най-обичаните родни изпълнители, Орлин Горанов е късметлия и с това, че ще има шанса да играе с две страхотни жени в дебютния си спектакъл – Дияна Любенова и Вера Зайкова. Режисьор на „Апокалипсис, кога?” е Борис Панкин, а сценарият наистина е много апокалиптичен – с герой на прага на самоубийство.

„Това е една много рядка пиеса, за утре, не за днес. В последните 20 години не е имало такъв блестящ сатиричен дебют, с блестящ актьорски екип”, отбеляза Панкин в студиото на „Здравей,България” в компанията на главните действащи лица.

Дияна Любенова играе самотна, застаряваща кредитна инспекторка, която търси любовта.  

„Моята героиня е една млада жена, обсебена от мисълта, че ще има апокалипсис, която обмисля някакви планове, как да се спаси”, казва на свой ред Вера Зайкова.

На този фон Орлин Горанов се превъплъщава в мъж на прага на самоубийството, с много изтеглени кредити, който си търси жена от Сибир.

Героят на Орлин – Иван Петров, носи една голяма страст и не намирайки я, се старае да компенсира, като се сдобива с все нови и нови вещи”, обясни режисьорът на постановката. „По тази причина и връзката с неговия кредитен инспектор, която пък има един голям копнеж – да бъде обичана, е специална”, казва Борис Панкин.
 
Петров решава да си поръча жена от Сибир, защото му е самотно, но кредитната инспекторка заема мястото на желаната рускиня.

Повече за сценичната изява на Орлин Горанов и новия спектакъл можете да научите от видеото.