Предизвикателство за Фънки и Калин било доенето на кравата на ромите Бекташеви

Тази седмица в „Шатра” влизат фолк певицата Пепа Петрова, Калин Вельов и Фънки, които поживяха с ромите от Ракитово.

„Много готина емоция – позитивна”, коментира Калин преживяванията си в ромската махала. „Първият ден, когато бяхме и тримата в екип, беше най-приятно. Всички задачи бяха много забавни и готини. Като цяло идеята на предаването е изключително позитивна – да покаже как хора като нас от медийното пространство се аклиматизират в тази среда", допълни той.
 
Предразсъдъците на Пепа преди участието й се свеждали главно до хигиената. „Като гледах Златка, обаче, трябва да кажа, че ние бяхме богопомазани… имах дори вана”, похвали се изпълнителката. „По-добре си живучкат от нас, ако ме питаш”, коментира фолк звездата в „Здравей, България”. „Разлика в начина на живот нямаше. В начина на работа, в безработицата – също”.

В разговорите с Илия на по чаша ракия и кючек в 3 часа през нощта Калин също развенчал предразсъдъците си. „Едната фамилия беше по-насочена към бизнеса. В другата – мъжът Илия е работел заедно със съпругата си в Чехия, Русия. Имаше контраст – едните се държаха на положение, другите бяха по-притеснени, по-скромни”, сподели перкусионистът впечатленията си за семейство Бекташеви, което обединява две домакинства.

„В Ракитово е много готино”, коментира Фънки. Най-голямата изненада в „Шатрата” за него била доенето на кравата. „Разсипахме се с Калин, беше едно дърпане – а тя веднага разбра, че сме софийски келеши, имаше рога и ни гледаше мръсно, беше огромна – като каруца”.

Гледайте видеото, за да научите повече за участието на Пепа, Калин и Фънки в „Шатра”.
Гледайте и предаването „Шатра” от 21 часа по Нова ТВ.