Фолк певицата разказа за желанието си за победа на сцената и в живота

Обожавам сцената. Тя е моят живот. Разбира се, танцувалната сцена е нещо ново за мен, нещо различно и много по-трудно”. Това заяви за „Здравей, България” фолк певицата Глория, която разказа за желанието за победа на сцената и в живота.


„Емоцията и адреналинът, които имам в себе си, не зная как да ги изразя. В пеенето още с първите тонове напражението минава. Танците са нещо ново за мен, но важното е, че ми харесва”, обясни още тя.


Глория разказа, че много бързо е взела решение да приеме поканата за участие във формата. Тя обаче се оплака, че времето за подготовка за танците е изкючително кратко, „само 5 дни за репетиция, за научаване на толкова трудни танци. Преди това никога не съм се занимавала нито с фокстрот, нито с ча-ча-ча”, допълни още певицата.


Нейният фаворит за победа в Dancing Stars е Светльо. „Той е най-добрият за мен. Аз като негова партньорка ще му помагам, доколкото мога и доколкото позволяват моите възможности и качества. Иначе съм за Люси. Той има мисия, танцува прекрасно и му стискам палци”, обясни още тя.


Цялото интервю гледайте във видеото.