Причината са ремонти на водопроводи

На 11 юни 2013 г. (вторник), заради реконструкция на уличен водопровод по бул. „Александър Пушкин”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Александър Пушкин” , ул. „Камчатка”, ул. „Габровница”, ул. „Витошко лале” и ул. „Маринковица”, по ул. „Симеон Радев” от бул. „ Никола Петков”  до  ул. „Камчатка”.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ъгъла на улиците „Александър Пушкин” и „Маринковица”.


Отново във вторник, но в интервала 10:00 - 22:00 ч., без вода ще бъдат и живеещите в кв. „Модерно предградие” в районите: по бул. „Европа” от ул. 722  до шосе Банкя, кв. „Милево ханче”, кв. „Република І”, кв. „Република” ІІ, кв. „Толева махала”, Трънска махала.


Ако спирането на водоподаването продължи повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноски в кв. „Република” ІІ и на бул. „Европа” 138 .


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат да получават информация за планираните спирания.