Гледайте шоуто само по NOVA SPORT

Освен българските участници за бойното шоу ще пристигнат боксьори от Великобритания, Испания, Сърбия, Украйна, Латвия и Беларус. Рингът, който ще се превърне в арена на сблъсъците ще бъде разположен в спортната зала на Природо-математическата гимназия. 


За момента са потвърдени участниците в общо девет мача. Сред най-атрактивните от тях ще бъдат двубоите за балканската титла в полутежка категория между дългогодишният български профи боксьор Константин Семерджиев известен като Коко Тайсъна и сърбина Миле Николич. Последната среща в програмата пък ще бъде за европейската титла в лека средна категория. В нея своят шампионски пояс ще защитава небезизвестният Сергей Рабченко от Беларус.


Третият 12-рундов мач в програмата трябва да бъде за националната титла на България в средна категория. В него един срещу друг ще се изправят Стилян Костов и Даниел Борисов. Останалите срещи в боксовата гала ще бъдат в 6-рундов формат.


Главни организатори на надпреварата са Община Враца, както и боксовият мениджър Филип Фондю и д-р Георги Езекиев – член на Управителния съвет на Българска професионална боксова лига.


В спортната зала, която ще приеме боксовата гала ще бъдат осигурени до 1500 места за публика, а цените на билетите са от 20 до 30 лева. Прякото предаване на NOVA SPORT в събота започва в 19:30 ч. и ще продължи до полунощ.