По думите му хората трябва да внимават за кого гласуват на избори

„Трябва да има млади хора в политиката”. С тези думи певецът Борис Дали коментира решението си да влезе в редиците на БСП на 22-годишна възраст. Той определи, че за онова време решението си да влезе в политиката като полезно. Сега обаче се е отказал от политиката, но само временно.


„Политиката е сложна и понякога мръсна работа. Затова хората трябва да внимават за кого гласуват на избори”, коментира Борис Дали. Той заяви, че ако в политическите редици се появи стабилен и сериозен екип, би се включил в него. „Скоро обаче няма да се кандидатирам за депутат”, заяви той в предаването ДИКOFF.


Припомняме, че Борис Дали заряза динамичния живот в София и се премести заедно със семейството си в Бобов дол. Според него малките общини са обречени, тъй като няма развитие на икономиката в тях. По думите му трябва да се помисли за хората от малките градове, да се направи завод, за да може да има работа за младите. Той призова младите хора да отстояват позициите си, да учат и да бъдат добри, защото в тях е надеждата на България. На политиците пък пожела да се вземат в ръце и да не съсипват държавата.


Целия разговор гледайте във видеото.