Десетки деца са видели порнографските кадри на своите съученички

Скандални голи снимки на майка заедно с двете ѝ малолетни дъщери бяха публикувани в интернет. Десетки деца са станали свидетели на порнографските фотоси на своята съученичка. Засега не се знае кой е накарал децата да се съблекат и позират голи пред обектива. Едно от предположенията е, че е бившият приятел на майката.

 

Двете момичета - на осем и единадесет години, живеели при дядо си в Белоградчик и той се грижел за тях. По думите му майка им Марина живеела от няколко месеца с мъж в Кнежа. Разделили се преди дни и според него точно това е била причината снимките да бъдат качени в интернет.

 

Дядото не знае кой е накарал децата да се съблекат и къде са снимани, но е убеден, че снимките са обработени допълнително преди да бъдат качени в интернет.

 

Порнографските снимки се появили в началото на седмицата във Фейсбук страницата на майката, 32-годишната Марина. На тях се вижда, как двете ѝ дъщери, сами и заедно с нея, позират чисто голи в неприлични пози. От социалната мрежа снимките бързо се разпространили сред съучениците на едно от децата.

 

След публикуването на снимките в интернет децата са спрели да посещават учебни занятия. От училището подали сигнал до полицията, а отдел Закрила на детето веднага извело децата от семейството. Майката Марина не беше открита за коментар.

 

Полицията и прокуратурата в момента изясняват как и от кого са направени снимките и кой ги е публикувал в социалната мрежа.

 

Репортер: Биляна Борисова