Електронното пространство се изпълни с коментари на спортисти и гости

Социалните мрежи се изпълниха с коментари за приключващата Зимна олимпиада в Сочи. „Събуди се” направи преглед на по-интересните от тях.

 

„Скъпи приятели, бих искала да ви благодаря с цялото си сърце за невероятната подкрепа днес:)!!! Благодарна съм за всички прекрасни неща, с които животът ме е дарил… за трудностите, изпитанията, сладките победи, прекрасното семейство и приятели. Беше много трудно състезание и аз дадох всичко от себе си, имайки предвид неотличното физическо състояние, в което се намирах в следствие на контузията”, пише в профила си българската състезателка по сноуборд Александра Жекова. Сани се представи най-добре от цялата ни делегация и ни зарадва много, въпреки че не взе медал.

 

След надпреварата стана ясно, че Сани се е състезавала с счупена опашна кост. Българката беше много близо до стълбицата, но бе избутана от състезателката на Италия на пистата, което й коства медала.  

 

В социалното електронно пространство откриваме и забавни постове, за преживяванията на олимпийците в Сочи. Състезателят по бобслей Джони Куин стана популярен с това, че се заключи в тоалетната на хотела и с голи ръце разби вратата, за да се освободи. Сниманите от него поражения на WC-то му спечелиха слава Отвъд океана, където започнаха да го канят по телевизионните предавания – слава, която дори олимпийски медал нямаше да му донесе.

 

От видеото ще научите за още интересни постове около Зимните олимпийски игри.