Партията посочи основните си опоненти - БСП, ДПС и България без цензура

Демократи за силна България одобриха Учредителното споразумение за траен политически съюз на Реформаторския блок на Национално събрание на партията.

 

„Приемаме Реформаторския блок като единна политическа сила, като траен съюз на десницата и центъра, като силен изразител на реформаторските настроения в обществото. Даваме мандат на Националното ръководство на ДСБ да подпише споразумение за коалиция за явяване на избори за Европейски парламент на 25 май”, заявиха от партийната централа.

 

„Ние сме политическото представителство на хората, искащи промяна, на хората които знаят, че изборът между БСП и ГЕРБ е натрапен фалшив избор. С тяхното доверие ние ще се борим за европейски правила и европейски доходи, се казва още в приетата резолюция.

 

Според членовете на ДСБ първата стъпка към успеха е „да направим истински европейски избор на 25 май. Нашият избор е Реформаторският блок”, се посочва в текста на документа.

 

От ДСБ определиха „за свои основни политически противници партиите на управляващата коалиция БСП, ДПС и "България без цензура" и цялото мафиотско и олигархично задкулисие”.