Това съобщи председателят на комисията Сияна Фудулова

Среща между Бисер Миланов-Петното и Бойко Борисов е имало. Това потвърди арестантът пред депутати от комисията, която се занимава с евентуалните срещи на Петното с политици. 

 

Пред депутатите Миланов беше словоохотлив. Пред нас обаче предпочете вместо да говори за срещите си, да се оплаче.

 

Елате в затвора да видите как незаконно стоя там, елате в затвора, ще ви дам интервю”, каза Миланов.

 

Той на дълго и нашироко разказвал на народните представители версията си и потвърдил, че среща с Борисов е имало. Паметта на служителите на НСО, които пазят Борисов и дома му обаче изневерила. 

 

Дадоха непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща. Тоест, необезпокояван може да влезе всеки на среща с Борисов, включително криминално проявени лица”, каза председателят на временната анкетна комисия за Христо Бисеров Сияна Фудулова.

 

С тези признания Бисер Миланов на практика обвини Борисов в лъжа. Председателят на ГЕРБ не отрича, че от движение "Свобода" са го търсили и са искали срещи, но отрича да се е поддал на поканите. За това Борисов ще е следващият, който ще разказва на депутатите от комисията. Или поне ще бъде извикан на следващото заседание. Миланов направил още едно признание – че протестите, които миналата година, са били платени, включително медийното им отразяване.

 

Каква сума е платена евентуално за протестите - остана тайна. А кои са медиите, превърнали новините си в скрит рекламен блок, Миланов не казал.