По думите му Доган е показал на политиците, че не са чак толкова недосегаеми

„От три седмици съм си вкъщи и се чувствам добре. Чета книги и се опитвам да се подготвя за изпити”, разказа Октай Енимехмедов пред журналиста Миролюба Бенатова. 

 

„Доган наскоро имаше рожден ден. Искрено му пожелавам здраве, но аз не искам да съм на негово място – да седиш, да си заобиколен от толкова хора и да се съмняваш, че всеки един от тях ти готви заговор. Той допусна Троянския кон да влезе в неговите сараи”, каза още нападателят на почетния председател на ДПС. 

 

На въпрос има ли господари, той отговори, че негов господар е Левски. „Той може да не е сред нас, но делата му са все още живи”, каза Октай. 

 

Показах на политиците, че не са чак толкова недосегаеми. Сега те ме игнорират, но след време може аз да ги игнорирам тях. Аз не тая омраза към тях”, заяви още Енимехмедов. 

 

За пореден път той заяви желанието си да стане депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси.

 

„Писах си с брата на Октай Енимехмедов, когото не познавам, че искам да направя интервю с Октай. Той ми написа, че брат му няма желание да говори, но след няколко дни Октай ми се обади и каза, че ще ми даде интервю”, разказа в „Здравей, България” Миролюба Бенатова.

 

Журналистката заяви още, че не може да сподели дали Октай е искрен. „Не ми каза всичко. Бягаше от отговори на мои въпроси и имаше неща, които искаше да каже”, добави още Бенатова. 

 

Повече по темата гледайте във видеото.

 

Цялото интервю на Миролюба Бенатова гледайте в ДИКOFF на 5 април от 16 часа.