Миланов твърди, че е каран да топи Бойко Борисов, за да бъде освободен от затвора

„Николай Бареков ми е давал пари. Първия път ми даде 10 000 лева. Помислих, че иска да ни ползва като охрана. Така си помислих. Веднъж пък поиска да не ходя на протеста, който той бил създал – протеста срещу Камен Ситнилски”. Това разказа от затвора пред репортера на Нова телевизия Марина Стоименова Бисер Миланов, известен като Петното.

 

Миланов заяви, че Николай Бареков му е давал пари 3-4 пъти или общо около 50 000 лева.

 

Освен това Миланов твърди, че е каран да топи Бойко Борисов, за да бъде освободен от затвора. 

 

Йордан Бонев ми каза, че Борисов е виновен за ареста ми и да подпиша декларация, че Борисов ми е давал пари”, заяви Бисер Миланов. 

 

Що се отнася до Йордан Бонев, Миланов потвърди, че двамата са се срещали с Бойко Борисов в Банкя. Той обаче отхвърли на тази среща да са били обсъждани протестите, както и Борисов да му е предлагал пари.

 

„Никой не е в състояние да ме купи”, заяви Миланов, попитан дали му е плащано за протестите срещу правителството миналата година. 

 

Миланов отхвърля и твърденията на Йордан Бонев, който твърди, че Борисов е дал на Миланов 12 000 лева капаро и са му обещани още 500 000 лева, за да бъде щурмувано Народното събрание и да бъде свалено правителството.

 

„Даваха ми няколко милиона, за да се откажа, да не се занимавам, да си гледам живота.
По това време бяхме на палатковия лагер, протестите бяха свършили. Не искам да казвам името на човека, защото може да стане опасно за неговото здраве, но предполагам, че парите са от олигарси"
, заяви Миланов.

 

Цялото интервю гледайте във видеото!