Задържана е жена, която се предполага, че е майката на децата

Три деца от едно и също семейство бяха открити мъртви снощи в къща в Ню Малдън, Южен Лондон. Арестувана е жена, която според местните медии, е майката на децата.

 

"43-годишна жена беше арестувана от полицията. Тя е заподозряна в убийство, беше разпитана и изпратена в предварителния арест. Не издирваме други хора във връзка със случая", зави говорител на Скотланд Ярд, пише БГНЕС. 

 

Все още обаче не може да се потвърди дали става въпрос за майката на децата.

 

Семейството идва от Южна Африка, но от една година се установило в квартала с четирите си деца. Съседка, пожелала да остане анонимна, заяви пред журналисти, че жената била "очарователна".

 

"Трите по-малки деца - близнаци на 4 години и малко по-голямо момиче - страдаха от генетично заболяване, заради което не им оставаше много живот. Но голямото - на 7-8 години, беше в добро здраве", разказа съседката.

 

Тя допълва, че бащата работел, а майката се грижела за децата с помощта на бавачка и медицински служители. Тази сутрин следователите продължаваха огледа на къщата в търсене на улики. Обстоятелствата около драмата за момента не са известни.