Ледът ще се стопи, но парите наистина ще помогнат на хората, заявява актьорът

Чарли Шийн се включи в благотворителната кампания на фондация ALS. В нея известни личности се заливат с ледена вода в подкрепа на борбата срещу амиотрофичната латерална склероза. 

 

След това предизвикват друга знаменитост да се включи в предизвикателството. Ако следвщият откаже, трябва да дари пари на фондацията.

 

Актьорът Чарли Шийн беше номиниран от канадския хокеист Раян Милър. Шийн прие предизвикателството. Във видеото, което може да видите тук, той се „залива” с пари, вместо с ледена вода.

 

„Опа! Това не е лед. Това са 10 000 долара в брой, които ще даря на фондация ALS. Нека си кажем истината, ледът ще се стопи, но парите наистина ще помогнат на хората", заявява във видеото Чарли Шйн.

 

Аштън Кътчър се залива с водаСлед това отправя предизвикателството към актьорите Аштън Къчър и Джон Крайър, който играе Алън в сериала „Двама мъже и половина”, както и към продуцента Чък Лори.

 

"Призовавам Джон Крайът, Чък Лори и Аштън Къчър да сторят същото като мен", заявява Шийн.

 

Нито един от тримата не отговори на Чарли Шийн, но през уикенда Аштън Кътчър се заля с ледена вода и качи видеото в интернет. На него се виждат още актьорите Уилмър Валдерама и Дакс Шепард.