Четириетажното имение е било домакин на холивудската звезда Фред Астер и Адел

„Хората не осъзнават колко е различен животът ми от този на сцената. Може би затова търся спокойствие уединение – истинския ми живот” – споделя Майкъл Флетли, който отваря вратите на разкошния си дом и разкрива защо оставя танцувалните обувки след 20 години под светлините на прожекторите.

 

Четириетажното имение CastleHyde в графство Корк, Ирландия, е било домакин на холивудската звезда Фред Астер и Адел, което още повече е вдъхновило Майкъл Флетли да се сдобие с този прекрасен дом.

 

Реставрираното имение от XVIII век е разположено на 150 акра на брега на река Блекуотър, и удивлява с изключителен бляскав полилей, впечатляващи ретро мебели, прочутите вити стълби, красив роял, много стаи за гости, колекция редки видове флейти и разбира се, огромен бар, където гостите могат да се насладят на чаша студена бира. Овладян от домашен уют и спокойствие, Майкъл споделя, че е забелязал CastleHyde за пръв път преди 15 години и е изпитал любов от пръв поглед. 

 

Реставрацията е струвала почти 10 пъти повече от стойността на къщата, но емоциите, които носи новият дом за семейството на Майкъл, са безценни. Танцьорът споделя, че турнето Lord of the Dance: Dangerous Games, което включва 200 дати в 15 държави, ще бъде последното за него, за да отдели повече време на семейството си и за да остави бъдещето на младите танцьори.

 

Освен за най-ценното нещо в живота си – семейството си, Майкъл отделя време и да рисува. Кои са любимите места на Майкъл Флетли в прекрасния му дом, какви традиции е създал със семейството си, как е срещнал жена си Ниам, и ексклузивни снимки от имението CastleHyde – само в новия брой на HELLO!България.