"Господари на ефира" се завръщат в ефира на Нова телевизия

5000 лева минимална работна заплата, 3000 лева минимална пенсия, безплатен транспорт за всички, за всяка жена – къща, а за всеки мъж – жена. Това са част от обещанията на "Господари на ефира” със старта на новия сезон по Нова. 

 

"Започваме новия 12-и сезон с тези иронични обещания, защото старите политици ни обещават едни неща от много години и нищо не се случва. Новите идват и обещават абсурдни неща, за да могат да изпъкнат. За съжаление живеем в държава, която е фалирала и има нужда от точно такива предавания като "Господари на ефира”, което да казва истината”, каза в "Здравей, България” продуцентът Джуди Халваджиян.

 

"Доказали сме през годините, че предаването се базира на актуалните неща в живота. Това е новото всяка една година. Новите неща ще бъдат това, което ще ни поднесат събитията. Ще наблегнем още повече на репортажите, защото виждаме, че държавата ни има нужда от нас и нещата, които правим. Ще продължаваме да следим под лупа и всички политици”, каза още продуцентът.

 

Зуека и Димитър Рачков стартират като водещи на предаването. Ще има новости при Адреналинките, но какви ще бъдат те, ще разберете довечера в 23.00 часа.