Неговото място обаче не остана празно за дълго, след като влезе майката на Албена Вулева

Тити Папазов напусна Къщата на ВИП Brother по собствено желание. Той излезе със сълзи на очи в името на баскетболния клуб Левски, който според него отчаяно се нуждае от своя треньор в момента. Решението на Тити накара Big Brother да отмени номинациите за изгонване.

 

„Говорихме за картината с двата кораба. По професионални изкривявания в къщата се превърнах в треньор. В рамките на един месец имах два отбора – едните сте вие, а другият си е моят. Той в момента се мъчи. Представих си тези два кораба – в единия е отборът ми, а в другия съм аз с вас. Трябваше да избера дали да остана при вас, или да отида при кораба, който потъва, и в който са моите играчи”, заяви треньорът.

 

„Аз Искам да бъда с моите момчета в потъващия кораб и да го спася!, възкликна просълзеният Тити Папазов.

 

„Бях убеден в едно – когато ме канеха и споделях със свои близки, че ще вляза във формата, всички твърдяха, че шоуто те изопачава. Но никой не може да те промени. Аз влязох, бях себе си и доказах, че ако човек има качества и може да превъзмогне егото си, никой не може да го направи глупак, невъзпитан или лош”, каза треньорът.

 

Мястото на Тити в Къщата обаче не остана празно за дълго, веднага след неговото излизане прага прекрачи най-обсъжданата жена в България в момента - майката на Албена Вулева. Людмила не е безизвестна в социалната мрежа, където коментира всеки пост в страницата на VIP Brother Bulgaria. Още с влизането си тя потърси да поздрави Тачо, а дъщеря и беше в шок и не можа да повярва на очите си в първия момент.

 

В живото предаване видяхме и новата седмична мисия на съквартирантите „Диктаторът”. В нея Тачо е абсолютният господар на Къщата, а Жени е неговата първа дама. Те могат да правят каквото поискат с останалите, а целта е на следващите номинации да получат най- много негативи. Зорница Линдарева беше първата която се възпротиви и дори поиска да откаже мисията и да напусне незабавно Къщата. Моделката отказа да бъде командвана от бившия си любовник и съпругата му, особено след случката, в която той я зашлеви.