Майката на 4-годишното дете остава за постоянно в ареста

 

Майката на убитата в Гърция Ани остава за постоянно в ареста, след като е била разпитвана в продължение на няколко часа. 

 

Трагедията с жестокото убийство на 4-годишното момиченце продължава да разтърсва Гърция. Днес задържаният за зверското престъпление баща на детето се срещна с адвоката си. Майката още е в ареста, а полицията разследва дали при убийството на Ани не става въпрос за сатанински практики

Още по темата

 

Цели четири часа майката даваше показания за смъртта на детето. Димитрина казала, че бащата не е посягал на детето в нейно присъствие. Жената остава в ареста, след като помоли да не бъде местена в затвора, за да направи панихида за 40-те дни от смъртта на детето си. 

 

Бащата на Ани е в затвора на остров Корфу от четвъртък. Оттогава той е излизал от килията си един път, за да говори по телефона с адвоката си. Един от надзирателите каза, че Станислав се държи спокойно и разумно, но все още не е отронил и сълза за малката Ани. Гърците са потресени от жестоката трагедия и все още не могат да проумеят как малко дете е гледано от двама наркозависими. 

 

Упреци се отправят и по адрес на съседите в блока, които са чували виковете на насилие, но не са повикали полицията. След трагедията бащата остава в единична килия под видеонаблюдение, защото има опасения, че ще бъде линчуван от другите арестанти

 

Кореспондент: Бойка Атанасова