Поредицата "Мащабни продажби" показва как се организира индустриален аукцион

Коя е водещата дестинация за покупки и продажби на индустриални машини ще ни представи Viasat Explore с втория сезон на поредицата „Мащабни продажби“. Епизодите ще се излъчват всеки четвъртък, от 25 юни до 6 август, от 22.00 часа.

 

След една рекордна година в първия сезон на продукцията, аукционерите от „Ричи Брос“ се настаняват в Гранд Преъри (Албърта, Канада), за да превземат високооктановия свят на индустриалните търгове. Аукционът за масивно оборудване представя колекция от най-големите, най-мощните, най-тежките съоръжения в света. Освен тях „Мащабни продажби“ разкрива и колоритните личности, които са част от впечатляващата организация на този глобален проект. 

 

Всяка седмица машини на стойност милиони долари се продават на специализираните търгове. Хиляди парчета от тежко желязо очакват да намерят своя нов собственик, предложил най-добра оферта. Напрежението се покачва, когато всичко е в голям мащаб - парите, залозите, личностите. За организаторите всеки долар е от решаващо значение в стремежа си да постигнат по-добри резултати всяка следваща година. 

 

Удивителни са всички мощни машини за продажба, както и цените, на които се търгуват. Поредицата разкрива, че не е лесно да се подготви всичко за аукциона, когато зимата отказва да си тръгне. Изправени срещу необичайно за сезона време, кратки срокове и с нов персонал, екипът в Гранд Преъри трябва да се потруди здраво, за да започне втория сезон с гръм и трясък. 

 

Какво ще се случи с екипа на „Ричи Брос“ и дали тази година ще е по-успешна от предходната – гледайте в поредицата „Мащабни продажби“ всеки четвъртък, от 25 юни до 6 август, от 22.00 часа по Viasat Explore.