Първите концерти на новата супергрупа ще са в Бургас и Варна

 

Музиканти от четири различни поколения се събират заедно на сцената. Как се случи спойката, кое беше най-трудно и забавно разказаха самите те пред БГНЕС в студиото си.

 

"Преди около година Косьо Марков и Стенли ми се обадиха и ме поканиха да бъда част от група все още без име, която да изпълнява репертоара на членовете в нея, а именно някои от най-добрите български песни за последните няколко десетилетия. Помислих 5-10 минутки, имах преди това подобно предложение и този път реших да влизам в мача директно. Обадих се на моя добър приятел и колега Любо, когото познаваме и като добър барабанист и музикант, освен и като певец. Той се съгласи и от своя страна пък се сети да покани Константин Цеков, което според мен беше огромно попадение. Горе долу така сглобихме групата, за няколко дни”, разказа Митко Кърнев.

 

Той се включва в проекта, но не само като китарист. Всъщност тук е уловката. Ще видим Йордан Караджов, Стенли, Димитър Кърнев, Константин Цеков, Любо Киров и Константин Марков в образи, в които не сме ги виждали преди. Първите концерти на новата супергрупа ще са в Бургас и Варна на 14 и 15 септември. Именно в морските ни градове ще започне легендата за най-обичаните рок парчета. По време на последните подготвителни репетиции музикантите разказаха как са намерили общ език.

 

Разберете във видеото.