Рапър със сейшелски корени иска да открие баща си с парите от шоуто

В истинско парти  с участието на водещите Алекс и Мария се превърна финалът на четвъртия епизод на X Factor. След десетки сценични изяви с балет "Нова" Михаела Атанасова – Мисшер, реши да покори сцената на X Factor и да разбере дали музиката може да бъде нейното бъдеще.

 

Появата на красавиците от балета се превърна в приятна изненада дори и за самата кандидатка, която бързо се присъедини към импровизираната хореография. Водещите на X Factor  се оказаха последното допълнение към ефектните дами на сцената. 

 

Историята и убедителното R&B изпълнение на Джулиъс Селести безапелационно спечелиха симпатиите на жури и публика в изминалия сезон на X Factor. Позитивният изпълнител със сейшелски корени сподели, че мечтае да вземе голямата награда, за да открие баща си на екзотичните острови.

 

Екстравагантна дама, покрита с временни татуировки, пожела да се превърне в новата Гери Никол, но не пожъна същия успех. След като подари по един комплект лепенки на журито, Илияна-Кристин Георгиева реши да заложи на акапелно пеене, което провокира Криско да предложи нов хит – „Музикално престъпление“.