Следващата седмица кандидат-звездите влизат в Къщите на съдиите

Следващата седмица 24-рима кандидати ще се отправят към последното решаващо изпитание преди големите концерти в X Factor. Участниците от всяка категория ще се срещнат със своя ментор в Къщите на съдиите, за да го убедят, че именно те заслужават да бъдат част от голямото шоу.


Във вторник, от 21.00 ч. Саня и Люси ще направят своя избор за категория „Момчета” и категория „Групи”, изправяйки се пред непреодолима дилема с най-добрите участници в четвърти сезон. 


Снощи станаха ясни имената на седемте момичета, които продължават заедно с Криско към Къщите на съдиите. 


След провал пред журито по време на изпитанието на шестте стола, Анджела Киркова напусна шоуто през изминалата вечер, за да преживее още по-вълнуващ момент – лично посещение от най-известният рапър в България и неочаквана покана за следващия етап на шоуто. „Вярвам в теб! Повече никакви грешки!“, обоснова извънредното си решение Криско. Хип хоп изпълнителят получи подкрепа от журито да се отправи с по-голям брой таланти към последния етап преди големите концерти.


Появата на Дарина Йотова предизвика бурни овации сред публиката на X Factor, оставяйки журито да гадае дали “хаосът“ в енергичната кандидатка от Варна може да бъде овладян в бъдеще.


Откритието на четвърти сезон - Виктория Георгиева, успя да се пребори с напрежението, което за минути постави под въпрос бъдещето ѝ в шоуто.


Волена Апостолова спечели категорично одобрение не само с оригинално изпълнение, но и с артистичен образ и джаз костюм, подбрани специално за случая.


Александра Кукушева от Македония напусна разочарована, споделяйки, че се е надявала да получи за ментор Маги Халваджиян, който да оцени по-високо таланта й.


Своя билет за Къщите на съдиите получи участничката от миналия сезон на X Factor - Ева Мария, която се завърна не само с преобразена визия, но и с воля и характер, които този път да я отведат до голямата сцена.


Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.