Преслава учи боксови стъпки и жаргон в „Като две капки вода“ заради Криско

В понеделник, точно в 20:00ч. по Нова, повелителят на женските сърца – Калин Врачански, ще се изправи пред първия си женски образ.

Още по темата

Известният актьор ще се превърне в самата Бритни Спиърс, с изпълнение на парчето „I love rock‘n roll”, което включва взривяваща поява на сцената и неустоим сексапил. 

 

„Този път няма да плувам в свои води!“, категоричен е любителят на високия адреналин, който не изключва варианта дори да опита да танцува на мотор като поп дивата. 

 

 Преслава упражнява жаргон за образа на R&B майстора – Криско, който ще изисква съвсем различни от показаните до момента умения. Боксовите стъпки са сред основните тренировки на певицата, които ще ѝ помогнат да влезе в сценичния ритъм на българския рапър. 

 

Джулия Бочева е твърдо решена да покаже най-доброто си преобразяване до момента, без да разочарова Поли Генова, която е новото ѝ предизвикателство. 

 

Този път Геро ще се отдаде на любимата си музика, превръщайки се във вокала на любимата му група – „Металика”. Големият късмет е свързан и с голямата задача комикът да докара дрезгав глас и силно присъствие, каквото носят рок титаните. 

 

Утре вечер Прея ще разгадае нестандартния микс от индийски и R&B танци на групата Major Lazer. Какво сподели винаги усмихнатата поп изпълнителка от своята лична история и как се чувства в образите на световни звезди в шоуто за преобразявания, можете да видите в ексклузивното интервю с Мон Дьо в "Събуди се"

 

С какво ще изненада зрителите новият спектакъл от звездни преобразявания? Кои образи ще изправят публиката на крака и кой ще бъде следващият фаворит на сцената – ще разберете утре вечер от 20:00ч. по Нова. 

 

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода”.