Шеф Манчев с нова невъзможна мисия в Ямбол в "Кошмари в кухнята"

Този четвъртък шеф Манчев ще попадне на най-авангардната пицария в кариерата си. Там най-поръчваното в менюто са свинските уши, а в доматената супа единственият натурален продукт е водата. Какво ще покаже мениджърският одит на кулинарния спец в Ямбол и каква ще е препоръката за реформи - гледайте в новия епизод на „Кошмари в кухнята”, четвъртък от 21.00 ч. по Нова.

 

Ресторант “Pizza Rock” се намира в центъра на града, простиращ се около двата бряга на река Тунджа. Трима приятели от детството Явор, Вилин и съпругата му Габриела отварят ресторанта преди 6 месеца. Момчетата работят от 16-годишни в ресторантьорския бизнес като бармани и сервитьори. Решават, че е дошло време да се захванат със собствен бизнес. След успеха на заведението им в комплекс „Слънчев бряг“, решават да отворят пицария в родния си град. Последните 3 месеца обаче успяват само да плащат сметките и заплатите.

 

Приятелите влагат спечелените си пари в заведението и правят сериозна инвестиция в построяването на зимна шатра в градината, за да си създадат условия за работа през зимата.

 

Подобен размах липсва в кухнята. Кулинарният и мениджърски одит на Манчев установява, че кухня с 2 фритюрника, 2 котлона,  1 пещ  и 5 готвача не може да поеме 150 места.

 

Най-поръчваното в менюто са свинските уши, а в доматената супа единственият натурален продукт е водата.

 

Какви реформи ще предприеме Манчев и ще бъдат ли приети от мениджмънт и клиенти, гледайте в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ от Ямбол – утре вечер, от 21.00 ч. по Нова.

 

Следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com, а епизодите гледайте в NovaPlay.