Те имат синя кръв, елитно образование, а семействата им имат огромни богатства

Шестимата най-привлекателни ергени в света са не само млади и красиви, те са със синя кръв, имат елитно образование, а семействата им притежават огромни богатства, съобщи в. "Дейли мейл".

Списъкът изготви списание "Татлър". В него са братовчедът на принц Хари - Луис Спенсър, който е виконт, принцове на Бруней, Дания и Гърция, маркизите на Устър и Гранби.
Братовчедът на принц Хари - виконт Олторп е на 24 години. Той учи в университета на Единбург. Израснал е в Кейптаун. Луис Спенсър е четвъртото дете и най-голям син на Чарлз Спенсър, брата на принцеса Даяна, който е граф. Именно той ще наследи титлата и именията му.

 

Принц Матин от Бруней е на 27 години. Той е десето дете и четвърти син на султан Хасанал Болкиах от втората му съпруга. След като учи в най-добрите училища в Борнео, завършва британската военна академия "Сандхърст", чиито възпитаници са също принцовете Уилям и Хари. Абдул Матин е учил също международна политика в лондонския Кингс колидж, а магистърската си степен получава от Училището по африкански и ориенталски науки. Той е и пилот от кралските военновъздушни сили, предава БТА.

Най-самотният жабок на света най-после си намери партньорка

Принц Матин редовно публикува свои снимки в Instagram и има 1 милион последователи.
Маркизът на Гранби - Чарлз Менърс е на 19 години. Той е най-големият син на 11-ия херцог на Рътланд и като такъв ще наследи титлата и замъка му. Миналата година беше избран от сп. "Татлър" за "новото момче" в светския живот. Чарлз учи бизнес мениджмънт в университета на Нюкасъл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jungle boy

A post shared by Mateen (@tmski) on

Принц Константин Алексиос Гръцки е на 20 години. Той е втори по ред в линията на наследяване. Семейството му е тясно свързано с британската кралска династия и принц Уилям е негов кръстник. Принц Тино, както го наричат, е роден в Ню Йорк, където са живели родителите му, преди да се преместят в Лондон през 2004 г. заради образованието на децата си. Сега той учи в университета Джорджтаун във Вашингтон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All knuckles and cheekbones and beaky noses

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on

"Вечният ерген" Хю Грант се ожени (ВИДЕО+СНИМКИ)

Принц Константин има почти 100 000 последователи в Instagram. Принц Николай от Дания е на 19 години. Той е син на принц Йоаким и седми по ред за наследяване на престола. Миналата година принц Николай подписа договор със "Скуп Моделс", а след това участва в ревюто на "Бърбъри" наред с Кара Делевин, Кейт Мос и Наоми Кембъл. Николай има много роднини със синя кръв. Негов кръстник е британският граф на Уесекс - принц Едуард, третият син на кралица Елизабет Втора. Като седми по ред за престола обаче той няма нито приходи, нито имоти от короната.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ... Самотата стресира повече мъжете, отколкото жените

Маркизът на Устър и граф на Глеморган Робърт Съмърсет е израснал в имението Бадмигтон, където се е появил този спорт през 1863 г. Зара Филипс е участвала в известните конни състезания, които се провеждат в него, а принцовете Чарлз, Уилям и Хари - в традиционния лов на лисици. Той е внук на херцога на Бофорт и син на наследника му графа на Устър. Освен титлата му ще наследи и състояние от 200 милиона британски лири.
Робърт Съмърсет работи в хеджфонд.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 
Редактор: