Тежкото престъпление е станало тази сутрин в Нови Сад

37-годишен мъж е задържан за тройно убийство в Нови Сад. Той е заподозрян за причиняване на смъртта на съпругата си – 31-годишната Миряна Янкович и нейните родители, извършено тази сутрин. По информация на сръбското издание Blic.rs тежкото криминално деяние е извършено пред очите на един от синовете на младото семейство, който съобщил за случилото се на своя чичо.

Мъж изби семейството си с брадва (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пристигайки пред дома на семейството, братът на Миряна видял следи от кръв в двора и веднага информирал полицията. При пристигането си  на мястото, служителите на реда намерили трите безжизнени тела, които имали рани по главите.

ТРОЙНОТО УБИЙСТВО В САМОКОВ: Вълнение в ромската махала (ВИДЕО)

Убитата млада жена само преди две седмици съобщила за упражнено домашно насилие от страна на съпруга й. Двамата имат дългогодишен брак и двама сина на 3 и на 10-годишна възраст. Според първоначалната информация мотивът за кървавото престъпление е ревност. Горан мислил, че жена му има връзка с друг мъж. Той многократно се е опитвал да се помири с Миряна  чрез общи приятели. Но след последния инцидент тя не е искала да го види.

Убиха българка и двете й деца в Канада (ВИДЕО)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.