Това е последното превъплъщение на Даниел Крейг като агент 007

Премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", предвидена за 2 април, може за пореден път да бъде отложена, този път за ноември, пише в."Дейли експрес".

Легендарен часовник, носен от Шон Конъри в „Джеймс Бонд“, отива на търг (СНИМКА)

По данни на изданието рекламните партньори на продукцията вече са били предупредени за това, че ще бъде променена датата на излизане на екран на лентата. Но засега няма официално насрочена дата.

Пуснаха клипа към песента за новия филм за Джеймс Бонд (СНИМКА+ВИДЕО)

Първоначално поредният филмов епизод от Бонд сагата трябваше да стартира миналата есен. Продукцията на заснетия през 2020 година филм "Смъртта може да почака" се оказа 250 пъти по-скъпа, в сравнение с първия филм за агент 007 "Доктор Но" от 1962 г.

Шон Конъри е любимият Джеймс Бонд на феновете

Режисьор на най-новата лента е Кари Фукунага, а ролята на Бонд отново бе поверена на Даниъл Крейг. Филмът ще бъде последен с участието на този актьор, който вече пет пъти превъплъти на екран агент 007 на Нейно Величество.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Източник: БТА